Nederlands  English  中國的  Français
 Welkom      Diensten
de Eigenaar     Contacteer ons
 
Schoonmaken van het uurwerk van uw horloge
 
Indien uw horloge niet functioneert na het inzetten van een batterij.

De meeste juweliers in Nederland hebben geen eigen werkplaats meer dat was al gezegd. Indien u bij een juwelier komt die nog zelf batterijen inzet, weten die vaak niet wat te doen als het horloge niet meer functioneert. Dit betekent dat als uw horloge niet meer start na het inzetten van een batterij deze zeker opgestuurd wordt naar een reparatie atelier.

Jan - Bert heeft gewerkt bij een reparatie atelier als beschreven. Het voordeel is dus dat hij soms meteen of met een paar werkdagen een diagnose kan stellen van de reden dat het horloge stilstaat. Indien de diagnose is gesteld, kan meestal snel een prijsopgave worden gemaakt voor reparatie van het horloge. Indien u na de prijsopgave de reparatie niet wilt laten uitvoeren, rekenen we EUR 25,- onderzoek kosten.
In veel gevallen is de oorzaak binnen- gedrongen vuil dat in het raderwerk terecht is gekomen. Het uurwerk moet dan uit elkaar worden genomen om het vuil te verwijderen. Na schoonmaken van alle onderdeeltjes wordt het weer in elkaar gezet en waar nodig geolied en gesmeerd met minimale hoeveelheden olie en vet. Vervolgens wordt het horloge een paar dagen getest op betrouwbaar functioneren.
© thehandsoftime.nl 2017
  Pulsar Logo
Javascript Rollover Menu by Vista-Buttons.com v5.7