Nederlands  English  中國的  Français
 Welkom      Diensten
de Eigenaar     Contacteer ons      Links
 
Reparatie van klokken
 
The Hands of Time doet ook veel klokken reparaties.

Net als bij mechanische horloges is het zaak uw klok regelmatig onderhoud te geven. Verreweg de meeste mensen vergeten dat en komen pas met hun klok voor reparatie als hij stil staat. Indien u het uurwerk van uw klok eens in de 5 jaar laat schoon maken, kunnen de kosten van de reparatie vaak beperkt blijven. Indien u de klok laat doorlopen tot deze uiteindelijk na 20 of 25 jaar er mee ophoudt, is er vaak dusdanig veel slijtage ontstaan dat een reparatie vele malen duurder uit valt.

Indien uw klok voor een normale onderhoudsbeurt komt wordt het uurwerk uit elkaar genomen. De astappen worden bekeken op groeven/slijtage. Indien nodig worden deze gepolijst. Door het polijsten worden de astappen vaak kleiner van diameter. 
Indien nodig worden de lagers waar de astappen in draaien van een busje voorzien zodat de lagerspeling weer correct is als voorheen. Uw klok wordt weer gemonteerd en waar nodig van olie en vet voorzien. De klok wordt na reparatie minimaal een week getest op functioneren en afgeregeld.

U krijgt indien gewenst van te voren een prijsopgave van de uit te voeren reparatie. Indien u na de prijsopgave de reparatie niet wilt laten uitvoeren, rekenen we EUR 25,- onderzoek kosten. Op reparaties aan klokken krijgt u 1 jaar schriftelijke garantie
© thehandsoftime.nl 2017
  Pulsar Logo
Javascript Rollover Menu by Vista-Buttons.com v5.7